skayworth vela 5.3kw

309 000,00 Ft
Adóval együtt
Mennyiség

  • Biztonságos online rendelés és fizetés Biztonságos online rendelés és fizetés
  • Gyors szállítás, pár napon belül átvehető a termék Gyors szállítás, pár napon belül átvehető a termék
  • Gyártói garanciát vállalunk készülékeinkre Gyártói garanciát vállalunk készülékeinkre

A++, R32 gáztöltet, WiFi Ready

 

Skyworth Vela minden igényt kielégít a prémium légkondicionálók tekintetében. A beltéri egység tökéletes kialakítása szinte sík az elején, és oldalra ívelt. A tiszta fehér elülső panel az integrált fehér LCD kijelzővel tájékoztatást nyújt minden működési körülményről. A készülék szenzációsan csendes ventilátorral rendelkezik, amelynek zajszintje csak 19 dB (A)! Az integrált légtisztító rendszer, amely egy légszűrőből és egy plazma szűrőből áll, tiszta beltéri levegőt biztosít és megbízhatóan kiküszöböli a baktériumokat és szagokat! A mellékelt infravörös távirányítóval vagy az opcionálisan rendelkezésre álló Wifi modullal a készülék kényelmesen vezérelhető. Opcionálisan választható téliesített kivitelben!

 

 

Japán kompresszorok

Minden kompresszort a világhírű japán gyárakban készítenek.

 

ALL DC Inverter
A kompresszor és ventilátor mindkét egységben (beltéri és kültéri) teljes mértékben DC Inverteres technológiával rendelkezik.

 

Környezetbarát R32
Az R32 a legújabb típusú hűtőközeg, rekord alacsony GWP-vel (globális felmelegedési potenciál) rendelkezik , az R410a elődjéhez képest.

 

Tiszta levegő
Fontosnak tartjuk a klímaberendezés légtisztító szűrőkkel történő kezelését és tisztítását, ezáltal termékeink sokkal tisztábbá teszik a levegőt a házban. A különböző funkciókkal rendelkező szűrőknek széles körű az elérhetősége.

 

Kiváló teljesítmény 
Szélsőséges téli és nyári hőmérsékleten is.

 

Csendes működés
A zajcsökkentő technológiának köszönhetően alacsony zajszintet biztosít.

 

Energiahatékonyság
Az új kompresszor kialakítása és a nagy hatékonyságú motor csökkentik az energiafogyasztást.

 

Széles működési tartomány
A Skyworth DC Inverter technológia a kompresszor és a BLDC motor működésének stabilizálása még szélsőséges hőmérsékleti körülmények között is jól működik.

 

Folyamatos kontroll applikációval
A Skyworth az otthoni klímaberendezés távvezérlési lehetőségeit kínálja az okostelefon alkalmazáson (iOS és Android) és az otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül; folyamatos hőmérséklet szabályozás bármikor-bárhonnan!

 

Adatlap

Teljesítmény
5,0 kW klíma

Megadott referenciák